FORANDRINGSKOMMUNIKATION

For tiden handler det meste om forandring. Det er et vilkår, og det betyder, at vi skal sætte fokus på relationer og processer på en ny og mere strategisk måde. Særligt nu, hvor vi lever i en krisetid, er det livsnødvendigt at gribe chancen og gennemføre forandringer til det bedre.

Det gør det ikke nemmere at være leder i dag, når du ud over at stå ansvarlig for relationerne, driften, nyudviklingen og afrapporteringen også konstant skal tilrette din organisation eller afdeling efter nye krav udefra.

Forandring handler om meget andet end kommunikation. Men kommunikationen er en bærende del, hvis du ikke vil ende med stå alene i det nye landskab med en masse medarbejdere, som enten ikke vil eller kan samarbejde om de resultater, der i sidste ende bliver målt på.

Jeg kan hjælpe med at definere mål, rammer og roller. Udvikle strategier, planer og redskaber til, hvordan du kan samle og hjælpe andre til nå målene sammen – som i Me + Me = We. Og jeg kan hjælpe med at få kommunikationen, projekterne og processerne ud over rampen – f.eks. ved at stå for procesdesign og præsentationsrådgivning eller ved at gennemgå behov for arbejdsredskaber som politikker, forretningsgange, håndbøger, standarder og så videre.

Ofte kan en enkelt tak i tandhjulet stoppe hele fabrikken. Med involvering af de relevante aktører og strategisk kommunikation kan du undgå mange bremseklodser og dermed nå langt længere.