ME-WE METODEN STYRKER INDIVIDET OG SAMARBEJDET

Det er menneskeligt at fejle, og kommunikation ér dødsvært på mange planer. Bl.a. derfor sker det alt for ofte, at Me & Me fejler i at blive til det fælles We, som kan skabe trivsel og resultater. 80 % af ledelse, samarbejde og udvikling er afhængigt af god kommunikation,

Mange mennesker tror, at andre pr. definition forstår, hvad de taler om, så de holder sig tilbage fra at forklare. Mange holder sig også tilbage fra at melde deres positioner klart ud, fordi de ikke vil støde andre eller er bange for at låse sig fast. Dertil kommer, at skyld og ansvar er noget, en hel del gerne kaster rundt med for selv at slippe. Det er alt sammen ineffektivt og skaber problemer.

Hvis man virkelig vil samarbejde eller samskabe, er det nødvendigt at kende sine egne interesser og bidrag, forstå de andre og få hold på hvad der i øvrigt sker i landskabet. Det kræver ambitioner og fokus – men det betaler sig.

Me-We Metoden, Me-We Kompasset, Me-We Termometret og Me-We Banen er nogle af de redskaber, jeg bruger til at hjælpe mennesker og organisationer på vej, når de skal tage fat på nye udfordringer eller er gået galt i byen og skal rette op.

Redskaberne er faciliteringsgreb, som har til formål at “få svesken på disken” på individuelt, mellem-menneskeligt eller mellem-organisatorisk plan, i forhold til INTERESSER, RESSOURCER, PRIVILEGIER og VÆRDIER. Det giver sunde fundamenter at bygge videre på – sammen.

Kontakt mig for at høre mere på kontakt@lyby.dk eller 40177736