LE LYBY SIKRER FREMDRIFT OG RELATIONER I KOMLEKSE PROJEKTER

Når man bevæger sig meget rundt i mange forskellige lag, fag, sektorer og kulturer, ved man, at kun få ting i samværet med andre kan tages for givet. Derfor har jeg altid interesseret mig brændende for kommunikation som redskab til at bygge broer og samle mennesker og organisationer om fælles mål med klare resultater.

Når folk spørger mig, hvad jeg brænder for, er mit svar: At sikre resultater med winwin i komplekse projekter, og helst hvor jeg kan arbejde i krydsfeltet imellem mennesker, systemer og forretning.

Kreativitet, analyse, processer og resultater
Jeg har i over 20 år har beskæftiget mig professionelt med alle aspekter af strategi, udvikling og forandringer, analyse, projektledelse, kommunikation, journalistik og markedsføring.

Tilsammen med mine uddannelser har erfaringen gjort mig til en velfunderet rådgiver, procesdesigner, kommunikationshåndværker, leder og underviser. Jeg arbejder både strategisk, taktisk og operationelt og er leveringsdygtig inden for mange genrer. Derudover er jeg en varm fortaler for integreret kommunikation, der kan samle spredehaglene i en virksomheds eller et projekts kommunikation til et orkestreret fyrværkeri med mål, retning og dokumenteret effekt.

Ved siden af den kreative håndværker er jeg en solid analytiker og systematiker. Og så har jeg et veltrænet øje for arbejde med politiske aspekter, hvilket også gør mig til en effektiv udvikler og projektleder. Også fordi jeg er ambitiøs – “Hvorfor nøjes”, er mit projektmotto. Opgaverne behøver ikke være lette, bare de er udfordrende, og resultaterne er derefter.

Win-win frem for spin
Jeg er aldrig i tvivl om, at alle kan arbejde sammen, hvis bare man kan finde det rette fundament for samarbejdet og kommunikere det klart og konsistent – også når vilkårene ændrer sig. Det har jeg bevist i mange projekter, ofte imod alle odds. – Hvorfor bruge sine energier på krigstaktikker, når man i stedet kan bygge katedraler sammen?

Jeg ser mig selv som en brobygger, som formår at levere platformen for gode fælles løsninger i komplekse sammenhænge præget af forskelligheder; men samtidig er jeg en, der kan sikre, at opgaverne kommer godt ud over rampen. Det kræver, at hele kommunikationsværkstøjskassen kommer i brug, inklusive den del der handler om at involvere alle dem, man gerne vil relatere sig til – f.eks. medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, journalister og politiske beslutningstagere.

Uddannelse og faglige kompetencer
Jeg er uddannet fra Odense Universitet med kommunikation og sprog og har  efteruddannet mig inden for ledelse, projektledelse, procesdesign og -facilitering, arbejds- og organisationspsykologi, systemisk coaching og extended DISC profilanalyse. Derudover har jeg læst arbejds- og organisationspsykologi på Københavns Universitet. Og så har jeg arbejdet med alle tre sektorer og en række brancher i såvel små som store organisationer. Vil du vide mere om min professionelle baggrund, er du velkommen til at tjekke mit CV og mine referencer ud på Linkedin eller kigge dig omkring på sitet her for at læse mere om, hvad jeg kan tilbyde.

Jeg håber, vi mødes ved lejlighed. Og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og tage en snak om muligheder for samarbejde.