ØNSKEØEN, KBH ELLER RESTEN AF VERDEN

Fang mig fluks på 40177736 eller kontakt@lyby.dkhvis du mangler hjælp finde retning, eller få dit projekt godt i hus.

HVOR mødes vi?
Mit omdrejningspunkt er Ønskeøen Amager, men jeg er fleksibel i forhold til rejseri til resten af landet eller verden. Dansk er mit primære professionelle sprog, men jeg arbejder også meget gerne på engelsk og fransk.

HVOR kommer erfaringerne fra?
Igennem årene har jeg på den offentlige side arbejdet med agendaer for bl.a. DR public service, Europa Kommissionen, Finanstilsynet, Københavns Kommune; bl.a. byudvikling, klima og  miljø, trafik, affald, Ren By, graffiti, børns vilkår, sundhedspleje, offentlige udbud. Derudover har jeg arbejdet med med Corporate Social Responsibility/ CSR, udvikling af uddannelsestilbud, turismebranchen og en række store sportslige, kulturelle og kommercielle events, deriblandt et par verdensmesterskaber.

Som konsulent har jeg desuden arbejdet for kommercielle aktører som Cowi, Carlsberg, Ekstra Bladet, Sonofon, Hatting Bageri, Q8, Alfa Romeo, Fiat/ Finansiering, Masterfoods, M&Ms, Whiskas, Fredgaard, Elsparefonden, 4K Beton, Gea Medicin, Atlantsammenslutningen, Premiair luftfartselskab, Dansk Supermarked, Dalgaard Supermarked, Ingeniørforeningen i Danmark, Compass Group.

Det kan lyde af meget, men har aldrig været svært. Fordi det allermeste har handlet om at bygge broer imellem interesser og nå i mål. Tjek gerne mit CV og mine referencer ud på Linkedin.